Thema workshops

Een workshop is een eenmalige les voor bedrijven, scholen of particulieren van bijvoorbeeld 1 of 1,5 uur. Tijdens de workshop wordt een afgerond programma aangeboden. Hetzij met een thema zoals bijv. teambuilding, energie en ritme of gewoon recreatief voor feestjes, bruiloften, familiedagen of voor de fun. Heeft u speciale wensen voor uw workshop? Dan kunnen wij in gezamenlijk overleg kijken naar de mogelijkheden, hetzij op locatie of bij ons.


Djembe

Djembe spelen heeft een sterk sociaal karakter. Samen muziek maken in een gezellige Afrikaanse ambiance. Ook mensen die nooit eerder muziek hebben gemaakt kunnen meedoen. De djembe-workshops zijn dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teambuildingsessies, familiefeestjes, energizers en schoolprojecten.

Afrikaanse percussie

Bij deze workshop wordt er gebruik gemaakt van verschillende instrumenten zoals Afrikaanse drums, spleettrommels, kalebassen, bellen en shakers om tot een muzikaal samenspel te komen.

Afrikaanse zang en dans

Workshop waarin zowel zang en dans aan bod komen. In de Afrikaanse cultuur zijn muziek, zang en dans als een drie-eenheid met elkaar verbonden.

Bodypercussie

Bij de workshop body percussie zijn uw handen, voeten, benen, borst en stem het instrument!


Creatieve workshops

Naast themaworkshops biedt wulabakan ook een aantal creatieve workshops aan. Deze zijn bedoeld voor reeds ervaren spelers en studenten, die zich verder willen verbreden of verdiepen in een specifiek onderdeel van de muziek. Zijn er speciale wensen voor een workshop? Dan kunnen wij in gezamenlijk overleg kijken naar de mogelijkheden, hetzij op locatie of bij ons.


Djembe / dundun Intensive

Tijdens één of twee weekenden verdiepen we ons in de djembe- en dundunpatronen, incl. begeleiding, solo’s, chauffements, variaties, overgangen etc. van één ritme of een ritmefamilie. Ervaring met het traditionele djembe- en dundunspel is vereist. Maximaal 6 deelnemers.

Traditionele dunduns

In deze workshop behandelen van de traditionele Malinke-stijl uit Guinee en speelt iedereen één dundun met bel. Hetzij Kenkeni/Kensedeni, Sangban of Dununba. Je leert de basisritmes incl. chauffements, variaties en intro’s/arrangementen.

Ballet-style dunduns

Dit is een moderne manier van het Dunduns spelen. Hier bespeelt één persoon meerdere Dunduns tegelijkertijd. Handig als je met weinig mensen bent en vaak toegepast in hedendaagse danslessen.

Solo-dansbegeleiding

Dit is speciaal bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in de solodjembe in samenhang met de dans. Je leert hoe de solofrases en danspassen op op elkaar aansluiten.

Bandcoaching

Heb je een percussiegroep maar wil je er meer uithalen? Dan kunnen wij je helpen door tijdens één of meerdere sessies mogelijkheden, tips en skills aan te reiken.